Tasoille annetaan pisteet ja alatasot
Rekisterit määritetään mm. osastoille, yksiköille, järjestelyvaraerille.
Henkilön perustamisen jälkeen määritellään mm. tehtävä ja palkkaryhmä/hinnoittelukohta, johon henkilö kuuluu. Lisäksi voidaan määritellä hinnoitteluryhmä, työsuhteen laatu ja henkilöstöryhmä.
Henkilöt voidaan kohdistaa osastoille, yksiköille tai yhteisöille
Tämän jälkeen palkkatiedot voi syöttää palkkalaskelma -sivulla. Palkka jakautuu tehtäväkohtaiseen- ja henkilökohtaiseen osaan. Lisäksi voi määrittää muita palkanosia.
Työyhteisön palkkataso määritellään siirtämällä tasorivejä ryhmätasoille. Siten muodostetaan ns. palkkakäyrä.
Ryhmätasoille valitaan mallitasotehtävien rivit. Näin palkkakäyrä saadaan vastaamaan työyhteisön senhetkistä palkkatasoa. Muiden tehtävien palkat suhteutetaan näin valittuihin mallitehtäviin. Palkkakäyrän ympärille voidaan määrittää ns. palkkaputki.
Raportteja voi ottaa monipuolisesti mm. pisteytysperusteista, henkilötiedoista, palkkakorteista, pisteistä, eri osastoista ja yksiköistä, jne ... Lisäksi voi tulostaa mm. palkka-analyysin, palkkakayrät.
Työkuvauslomake sisältyy Palkkahaitariin. Tällä lomakkeella selvitetään työntekijän tehtävien edellyttämää osaamista, työn vaikutuksia ja vastuuta, työn edellyttämiä yhteistyötaitoja ja työolosuhteita.
Palkkoihin voi tehdä tasokorotuksia ja jakaa järjestelyvaraeriä todella monipuolisesti eri kriteereillä. Tasokorotukset jakaantuvat ohje- ja todelliseen palkkaan, joita voidaan käsitellä erikseen.
Tämän jälkeen palkkatiedot voi syöttää palkkalaskelma -sivulla. Palkka jakautuu tehtäväkohtaiseen- ja henkilökohtaiseen osaan. Lisäksi voi määrittää muita palkanosia.
Poimintoja asiakkaistamme